2013. június 22., szombat

VALÓDI TERM. "NYERS" KRIZOKOLLA NYAKLÁNC LÁPISSZAL - Jelenlegi ára: 7 300 Ft


**** MINŐSÉG ** SZÉPSÉG ** MEGBÍZHATÓSÁG ****
***RITKA ÉS KÜLÖNLEGES***
HAMISÍTATLANUL VALÓDI, TERMÉSZETES "NYERS" KRIZOKOLLA (BOSZORKÁNYKŐ) NYAKLÁNC CSISZOLT FAZETTÁLT SZEMEKBŐL LÁPISZ GYÖNGYÖKKEL
(AFRIKA, INDIA)
Varázslatos nyers krizokolla nyaklánc szabálytalan, csiszolt fazettált szemekből. A kő a maga valóságában van, nincs lakkozva, így mivel Mohs keménysége csak 2-4, vigyázni kell rá, finom bánásmódot igényel! A szemeket kék lápisz gyöngyök választják el egymástól. Ezüst színű delfin kapoccsal záródik. Igazán különleges és érdekes, abszolút nem mindennapi darab!
***FOTÓGARANCIA***
A fotókat mi készítettük, és valóban az aukció tárgyát ábrázolják!
Súlya: 271ct/54, 2g
Hossza: 40cm + 4, 5cm lánchosszabbító
A krizokolla szemek mérete: 30-38x16-22x7-9mm
A lápisz gyöngyök mérete: 6mm
Színe: zöldes-kékes-szürkés, fekete
Tisztasága: opak
Kezelése: kezeletlen
Lelőhelye: Afrika, India
A VALÓDI KÖVEKBŐL KÉSZÍTETT ÉKSZEREKRŐL
Sok esetben hajlamosak vagyunk ezreket költeni csili-vili bizsukra, mutatós mű ékszerekre, holott ennyiért már valódi köves ékszereket vehetnénk. A valódi kövek Földanya ajándékai, és nem véletlen voltak nagy becsben tartva a különböző civilizációkban.
Manapság kevesen értékelik ezeket az ékszereket, de aki egyszer megtapasztalja és ÉRZI a különbséget viselésük során, megérti, miről van szó.
Hisszük, hogy előbb-utóbb ebben a korszakban is helyére kerülnek ezek a jelenleg még nem igazán értékelt VALÓDI ÉRTÉKET KÉPVISELŐ VALÓDI KÖVEK, melyek energetikailag és spirituálisan is jelentősen segítenek nekünk.
Való igaz, a kövek nem "beszélnek" mindenkihez, de biztosak vagyunk benne, hogy egyre többen fedezik fel csodálatos hatásaikat.
EGYET NE FELEDJÜNK! LEHET AZ ÉKSZER BÁRMILYEN FELKAPOTT MÁRKÁJÚ, HA NEM VALÓDI, A TERMÉSZET ERŐIVEL SOHA NEM VEHETI FEL A VERSENYT!
Mi továbbra is kitartóan és odaadással minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezeket a természeti kincseket biztosítsuk vásárlóink számára!
Az ékszer mellett látható dekoráció nem képezi az aukció tárgyát!
NÉZZE MEG 1 FORINTOS AUKCIÓINKAT IS, ÉRDEMES!
Gyűjtögetésre természetesen van lehetőség!
SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, SZOBRAINKAT, MANDALÁINKAT ÉS EGYÉB TERMÉKEINKET FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
Postaköltség: 825, -Ft értéklevél.
Több termék vásárlása esetén a postaköltség 20. 000, -FT felett ingyenes, mi fizetjük!



Jelenlegi ára: 7 300 Ft

Az aukció vége: 2013-07-09 23:40
. VALÓDI TERM. "NYERS" KRIZOKOLLA NYAKLÁNC LÁPISSZAL - Jelenlegi ára: 7 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése