2013. május 26., vasárnap

Forever Aloe Vera Ever-Shield Dezodor Deo FLP!!!!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

 
       Aloe Ever-Shield Deodorant Stick
dezodor
Mennyire biztonságos az izzadásgátló dezodorunk?
 2 bármelyik terméktől nincs posta!!
 Ha több termékre lenne, szükséged szólj és felteszem aukcióra! Ezek a termékek eredeti csomagolásúak, védő fóliával ellátottak és bontatlanok!
A Reading University kutatói közzétettek egy olyan kutatási eredményt, ami rámutat arra a lehetséges kapcsolatra, ami az (alumíniumsókat tartalmazó) izzadásgátló dezodorok használata és a mellrák egyre gyakoribb előfordulása között áll fenn.
Az elmúlt 25 év során Nagy Britanniában megduplázódtak a mellrák esetei. Ahhoz képest, hogy a hetvenes évek végén még évi 20 ezer esetről voltak adatok, az elmúlt évek során ez évi 40 ezerre nőtt! Magyarországon az elmúlt 10 évben ez a szorzó tizszeres, és minden 4 mellrákos ember közül egy férfi! E kapcsolat mögött a következő állhat: az izzadásgátlók nagy része tartalmaz olyan vegyi anyagokat, mint a cirkónium- és az alumíniumsók, amelyek felszívódnak a pórusokon keresztül a bőrbe, ahol kölcsönhatásba lépnek a vízzel, és elkezdenek duzzadni.
 
Mivel az izzadás során méreganyagok távoznak a testből, a kutatók eredetileg azt gondolták, hogy ha ezt blokkolják a hónaljban lévő nyirokcsomókban, az évek során ezzel hozzájárulnak a mell közelében lévő elváltozásokhoz.
A kutatók ma úgy vélik, hogy lehet egy másik módja annak, hogy az izzadásgátlók növeljék a mellrák esélyeit. A legújabb laboratóriumi vizsgálatok szerint az alumínium, a cirkónium belép a sejtekbe, és olyan mutációkat okoz a DNS-ben, amelyek rákos növekedéshez vezethetnek, és a hormonszintet is megzavarhatják.
Mi a megoldás?
Napjainkban a legtöbb vezető márka tartalmaz alumínium- és cirkóniumalapú összetevőket: nagyon nehéz találni olyan terméket, amelyikben ezek nincsenek jelen. A Forever Living Products büszke arra, hogy olyan biztonságos, ám hatékony terméket tud nyújtani, amely csökkentette ezeket a veszélyeket, mivel nem alkalmaz alumíniumsókat és cirkóniumot.
Az Aloe Ever-Shield dezodor igen finom készítmény, mely tartalmaz stabilizált Aloe Verát, ami hatékony, egész napos védelmet nyújt a hónaljszag ellen, és közvetlenül zuhanyzás után alkalmazható. Finom összetétele és a nyugtató hatású Aloe Vera azt jelenti, hogy közvetlenül borotválkozás után vagy a hónalj gyantázása után is használhatjuk anélkül, hogy égő vagy csípő érzés jönne létre.
Használhatjuk hónaljra kemoterápia és radioterápia ideje alatt, noha a legtöbb szakértő kategorikusan kijelenti betegeinek, hogy egyáltalán ne használjanak vegyi alapú izzadásgátlókat a kezelés ideje alatt. Az Aloe Ever-Shild deo gyógynövény alapanyagú, testbarát készítmény.
Ha hagyományos dezodorról Ever-shield deóra váltunk, előfordulhat, hogy 5-10 napig „ erőteljesebb” illatunk lesz, hiszen az eddig el nem távozott méreganyag ekkor kezd el kiürülni. Két hét után helyre áll az egyensúly.
Nem mindig van meg a lehetőségünk arra, hogy védekezzünk a sok környezeti tényező ellen, melyek veszélyeztetik egészségünket, ám az Aloe Ever-Shield dezodor használata természetes módon véd meg minket, hiszen nem tartalmazza azokat az összetevőket, amelyek fenyegetnék egészségünket. Érdemes tehát használnunk!
Kiszerelés: 92, 1 g / stift (kb. 5 hónapos adag)
                  



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-15 08:05
. Forever Aloe Vera Ever-Shield Dezodor Deo FLP!!!!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése