2013. április 27., szombat

Goloka parfüm JÁZMIN illat, 10 ml (unisex) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Különleges egzotikus illat férfiak számára is.
Összetett növényi olajok és gyanták keveréke, mely visszaadja az eredeti ámbra illatát.
A Goloka Natúr parfümök garantáltan nem okoznak semmiféle allergiát vagy későbbi bőrproblémát , ezzel szemben gyógyító, aromaterápiás hatással is rendelkeznek a tiszta összetevőknek köszönhetően. Kizárólag természetes virág- és növényi eszenciákkal készülnek. Igazi újdonság a natúr termékek piacán!
Szintetikus illat és színezőanyagoktól teljesen mentesek, így egy egészségesebb alternatívát kínálnak a modern parfümökkel szemben. Megérintik a testet és a lelket Aromaterápiás hatásuk következtében testet és lelket megérintő élményt tapasztalhatunk. Egy finom illat ugyanis úgy hat, mint egy kedves érintés, a lelkünket simogatja. Rendkívül bőrbarát a jojoba olajnak köszönhetően
A Goloka Natúr parfümök nem alkoholos parfümök, hanem hidegen sajtolt, szűz jojoba olajat tartalmaznak. Ez a minőségű jojoba olaj kiválóan ápolja a bőrt értékes tápanyagtartalma miatt. Ez az egyetlen olyan növényi olaj, amelynek szerkezete a legjobban hasonlít a bőr szerkezetéhez. Így nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe. Valójában nem is olaj, hanem „ folyékony viasznak” nevezhető. Stabil szerkezete miatt sokáig megőrzi a hozzá kevert esszenciális olajok illatát.
Diszkrét használat Natúr parfümjeink nem fognak bódító illatfelhővel körülvenni . Csak az fogja érezi az illatukat, aki a közeledben van. Ezenkívül a kis golyós üvegcsének köszönhetően bárhol és bármikor diszkrét használatot biztosítanak.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2013-05-14 19:19
. Goloka parfüm JÁZMIN illat, 10 ml (unisex) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése